Met plezier naar de brugklas?

Vanmorgen was ik zomaar wat ideeën aan het uitwerken voor na de zomervakantie. Het eind van het schooljaar is in zicht en in mijn yogagroep zitten een aantal kinderen die van het ene op het andere moment van “grootste van de school” naar “kleinste van de school” gaan. Ik herinner mij nog heel goed wat een impact dat op mij had. Met zo’n veel te grote brugpieper schooltas de Viaanse brug over…. Nu ik zelf kinderen heb, begrijp ik pas dat het ook  voor mijn ouders een moment van “loslaten” was, letterlijk en figuurlijk…..

Ik dwaal af… Ik was dus aan het denken wat ik voor deze achtste-groepers zou kunnen doen. Een soort sociale vaardigheidstraining die bestaat uit RET, NLP, bewustwording, rollenspellen en nog meer, dat moest het worden.

We zijn nu 2 uur verder. Er is een nieuwe samenwerking geboren tussen Heleen Deelen van Transparant Coaching en mijzelf. Het voelt echt alsof ik net bevallen ben van een enorm waardevol concept hi hi…… Ik ben echt heel blij met het resultaat.

Mocht je kinderen kennen, of heb je zelf kinderen in groep 8 die je graag met plezier naar school laat gaan, kijk dan gerust in de kraamkamer 😉 www.pippikracht.nl/brugklastraining

Voor meer informatie ben ik per e-mail bereikbaar: agnes@pippikracht.nl of per telefoon: 06-52315911

This entry was posted in Geen categorie, Kindercoaching, Pippikracht and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *